Безплатни прегледи за пушачи и пасивни пушачи в София, Враца, Благоевград. Запиши се тук!

Безплатни прегледи за пушачи и пасивни пушачи в София, Враца, Благоевград. Запиши се тук!

2018-04-17 17:08:54

Кампанията предлага безплатни високоспециализирани изследвания - изследване на дишането (спирометрия) и флуорографски преглед. Ранното откриване на белодробните заболявания дава възможност за по-успешен контрол и лечение.

За прегледите се записват пълнолетни пациенти с повишен риск от развитие на белодробни болести, без поставена диагноза и отговарящи на определени от медицинските специалисти условия.  Ако вече имате поставена диагноза ХОББ или астма, не можете да участвате в кампанията. Ако имате нужда от второ мнение, можете да се свържете със специалист по белодробни болести или лекуващия Ви лекар.

Запишете се онлайн, като кликнете на долното изречение, което съдържа активен линк:

ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ ЗА БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ В СОФИЯ, ВРАЦА, БЛАГОЕВГРАД

В София датите за преглед са: 31.05, 14.06, 28.06. Мястото на прегледа е дворът на Втора градска МБАЛ. Всички часове за София вече са заети! Очаквайте нови дати през месеците септември, октомври и ноември!

Във Враца прегледът през м. юни ще се проведе на 13.06 в село Бели Извор.

В Благоевград прегледът през м. юни ще се проведе на 21.06 в двора на МБАЛ "Пулс"

За записване на часове по телефона - тел. 070010126, всеки работен ден от 10 до 16 ч. с кратка обедна почивка. Цената на обаждането е един градски разговор и според тарифния план за мобилни мрежи. 

Молим при невъзможност да отидете на преглед, да освободите часа, като се обадите на посочения телефон или пишете на мейл: projects@healthedu.eu, за да могат други желаещи да ползват Вашия час.