Отзиви

Отзиви

Този форум дава възможност на бургазлии и гостите на града да се запознаят с възможностите на града по отношение на лечебната дейност. Дава и  представа за това какъв голям скок е направил Бургас през последните няколко години в здравеопазването.

Д-р Лорис Мануелян, зам.-кмет по здравеопазване, Община Бургас

Поздравявам организаторите на това събитие и подкрепям провеждането му. Такива форуми са традиция по света и се радвам, че бургаското здравеопазване толкова единно се включва в "Зона Здраве". Вярвам, че събитието ще стане традиционно и догодина ще бъде още по-атрактивно.

Семир Абу Мелих, народен представител,

зам.-председател на Комисията по здравеопазване в 43 Народно събрание

Участвали сме в много изложения, но това надмина очакванията ни! Отлична организация от професионалисти! Много нови хора научиха за нашите продукти и месеци след изложението продължават да ги търсят и да бъдат наши лоялни клиенти.

Д-р Силвана Попова, BioVita

Много сме доволни от участието в изложението и с радост бихме се включили отново. Смятам, че изложението изпълни основната си цел - да промотира здравословния и активен начин на живот. 

Д-р Мариана Контева, управител на "Сити Клиник Бургас"

Събитието беше много добре организирано, а посещаемостта бе много голяма. За нас участието беше много полезно, а разпознаваемостта и употребата на контактните лещи, които представяхме, се увеличи.

Антон Фърладжов, Юви юнайтед вижън

Изложението беше полезно за всички - и за изложители, и за посетители. Организацията е отлична! Получихме много приятни отзиви и благодарности от пациенти, защото се стремим да бъдем открити с тях и да даваме всичко от себе си.

Милена Тонкова, Очна болница "Бургас"

Била съм на много изложения и на много форуми. За първи път виждам толкова адекватно отношение от страна на организаторите. Постараха се да изпълнят всичките ни искания и постоянно получавахме обратна връзка от тях. Това не съм го виждала до момента на нито едно друго събитие, на което съм присъствала.

Емилия Петрова, ЦЛР "Лястовица"

Перфектна организация! Радвам се, че участвах в това събитие. 

Д-р Енчо Стоянов, специалист по спортна медицина

Нямах намерение да посетя изложението, но спечелих от Фейсбук играта и когато отидох лично да взема наградата си, видях колко добре е организирано всичко, което ме накара да остана и да разгледам. За по-малко от час успях да получа много полезна за мен информация, а най-важното е, че за нула време ми бяха извършени няколко прегледа, които така или иначе планувах. Всеки от тези прегледи щеше да ми отнеме много повече време обикаляне по доктори, нерви с направления, кабинети, чакане, закъснения в работата, както и щях да олекна финансово. Специалистите, които ме консултираха ми дадоха цялото си внимание, макар вече да наближаваше 20.00 часа и да бяха видимо уморени. Освен наградата от Фейсбук играта си тръгнах и с още две: Бонус 1 – установих, че съм в отлично здраве и притесненията ми са били излишни Бонус 2 – аз и приятеля ми отново бяхме изтеглени в томболата на живо в края на първия ден и спечелихме още полезни награди! 

Павлина Попова, посетител