Изложение "Зона Здраве"

Изложение "Зона Здраве"

Изложение "Зона Здраве" е авторски проект на Институт за здравно образование и запазена марка в Патентното ведомство на Република България. Това е Фестивал на здравето, който популяризира чрез достъпен, лесен и забавен начин здравните услуги в Бургас и грижата, която всеки трябва да полага за здравето си. 

Изложението среща търсещи и предлагащи услуги за здравето и красотата, като го прави по лесен, атрактивен и запомнящ се начин.

Това, което отличава "Зона Здраве" от други подобни изложения, е разчупената концепция, гарантираща успех на всички изложители и висока оценка от страна на посетители и институции. Трите издания на изложението се радваха на огромен успех и бяха високо оценени от страна на участници и посетители. Те бяха проведени в МОЛ "Галерия Бургас" и МОЛ "Бургас плаза".

Събитието е насочено към широката публика от всички възрастови и демографски групи, живеещи или постоянно пребиваващи в Бургас. Изложението е безплатно за посетители. 

Мисията на събитието е да да повиши здравната информираност на населението, да популяризира достиженията на медицинската наука и да изгради и поддържа траен положителен имидж на здравеопазването в Бургаски регион, да създаде постоянна топла връзка между търсещи и предлагащи здравни услуги.

Програмата на изложението предвижда анимация, демонстрации, игри за деца и възрастни, водещ и озвучаване по време на цялото събитие.

Кой може да се включи в изложението?

Здравни заведения (болници, ДКЦ-та, МЦ-та) лаборатории, отделни медицински специалисти, медико-козметични студиа, аптеки, фармацевтични компании, производители на хранителни добавки, спортни и СПА комплекси, здравноосигурителни и застрахователни компании, хосписи, фирми, предлагащи социални асистенти или грижа за здравето по домовете, производители и търговци на биопродукция, пациентски организации и всички, имащи отношение към здравните услуги в Бургас и региона.

Какво предлагат организаторите?

  1. Щандове с различни размери в подходящо, обособено за целите на изложението помещение 
  2. Медийно и рекламно популяризиране, включително с логата на участниците.
  3. Всеки от участниците има допълнителни възможности за промоция на своите услуги в съпътстващата програма на изложението. Това може да бъде: безплатен преглед на място (или в здравното заведение срещу предварително записване на щанда на изложението), атрактивни демонстрации или кратки беседи, игри с посетителите, томболи, промоция на конкретни програми и пакети в дните на изложението в своите обекти и др.

Как се популяризира събитието?

Популяризацията включва мащабна медийна кампания, организирана по различни канали и насочена към различни възрастови и демографски групи, в зависимост от интересите на присъстващите изложители. Планирани са томболи с награди. Предвидени са информационни материали, които изложителите могат да разпространяват в своите обекти, промоция в социалните мрежи, брандиране на спирки и др.

Медиен партньор – социалната мрежа за здраве Credoweb.

Първото издание на "Зона Здраве" се проведе през април 2016 г. в МОЛ "Галерия Бургас".

Второто издание на изложението се проведе на 8 и 9 април 2017 г., отново в МОЛ "Галерия Бургас". 

Третото издание на изложението се проведе на 21 и 22 април 2018 г.  в МОЛ "Бургас Плаза".

Четвъртото издание на изложение "Зона Здраве" се проведе на 6 и 7 април 2019 г. в МОЛ "Бургас Плаза"

За да участвате като изложител, отидете тук:

За да научите всичко за изминалите изложения, вижте тук и тук:

Отзиви на изложители и партньори четете тук:

Фейсбук страница на изложението: