Безплатните прегледи за пушачи продължават и наесен в София, Враца, Благоевград

Кампанията с безплатни прегледи и изследвания на пушачи продължава през есента в София, Враца и Благоевград. Тя предлага безплатни високоспециализирани изследвания - изследване на дишането (спирометрия) и флуорографски преглед. Ранното откриване на белодробните заболявания дава възможност за по-успешен контрол и лечение.

ВСИЧКИ ЧАСОВЕ ЗА СОФИЯ СА ИЗЧЕРПАНИ. ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ЧАСОВЕ ПРЕЗ М. НОЕМВРИ

За прегледите се записват пълнолетни пациенти с повишен риск от развитие на белодробни болести, без поставена диагноза и отговарящи на определени от медицинските специалисти условия.  Ако вече имате поставена диагноза ХОББ или астма, не можете да участвате в кампанията. Ако имате нужда от второ мнение, можете да се свържете със специалист по белодробни болести или лекуващия Ви лекар.

Запишете се онлайн, като кликнете на долното изречение, което съдържа активен линк:

ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ ЗА БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ В СОФИЯ, ВРАЦА, БЛАГОЕВГРАД

В София датите за преглед са: 13.09, 18.09, 11.10 (вече няма свободни часове). Мястото на прегледа е дворът на Втора градска МБАЛ. 

В Област Враца прегледът през м. септември ще бъде на 11 септември в Община Бяла Слатина. 

В Благоевград прегледът ще се проведе на 20 септември в двора на МБАЛ "Пулс"

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ДАТИ ЗА НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ!

За записване на часове по телефона - тел. 070010126, всеки работен ден от 10 до 16 ч. с кратка обедна почивка. Цената на обаждането е един градски разговор и според тарифния план за мобилни мрежи. 

Молим при невъзможност да отидете на преглед, да освободите часа, като се обадите на посочения телефон или пишете на мейл: projects@healthedu.eu, за да могат други желаещи да ползват Вашия час.