Услуги

Услуги

Какво мислят за Вас вашите пациенти? Доволни ли са от посещението при Вас? Смятат ли, че са получили адекватна медицинска помощ? 

Ако сте лекар, управител на лечебно заведение или лаборатория, не може да не сте си задавали тези въпроси. Вероятно се питате и какъв е имиджът на Вашата практика и какво мислят за нея медиите, обществеността, институциите?

Изследванията, които Институтът за здравно образование провежда в последните три години категорично доказват, че на първо място за пациентите е отношението от страна на медицинския специалист и добрата комуникация. Пациентът не може да оцени професионализма на медика поради липсата на специфични познания. Затова най-важният критерий за добра оценка на медицинската практика е удовлетвореността му от комуникация с лекаря или клиниката. 

В технологичното време, в което живеем, е достатъчно един пациент да не е доволен, за да се отрази това негативно на медийния ви образ и на онлайн присъствието Ви. 

Ако искате да проверите дали Вашият кабинет, специализиран кабинет, практика, лечебно заведение или Вие лично като медицински специалист отговаряте на световните стандарти за мениджмънт и пациентска удовлетвореност, поръчайте независим одит.

Одитът се извършва от експерти на Института по здравно образование. 

Поръчай одит тук:

Съобразно резултатите от одита можем да препоръчаме и проведем обучения и тренинги на Вашия екип. 

Име: *
Телефон: *
Имейл: *
Вашето запитване: *
Кода от картинката: